Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Om Eric Pearl:

Eric Pearl er uddannet kiropaktor og virkede som sådan indtil en dag i 1993, hvor hans klienter begyndte at få usædvanlige oplevelser under deres konsultationer. Nogle af dem gik i trance og modtog meddelelser “udefra” mens andre blev spontant helbredt.

Fænomenerne satte Eric Pearl på et større opklarings- arbejde, hvor han forsøgte at finde frem til, hvad det er der foregår, når mennesker oplever øjeblikkelig helbredelse af bla. kræft, aids-relaterede sygdomme, deformiteter, lammelser, psykiske ubalancer mv.

Efterhånden som opklaringsarbejdet skred frem, besluttede Eric Pearl at opgive sin kiropraktor-praksis for 100% at hellige sig den gave af mirakuløse healinger, der havde fundet vej til ham og hans klienter under konsultationerne.

Efter Eric Pearl med flere havde erfaret - både ved laboratorieforsøg og i praksis - at Den Nye Healing Energi overføres direkte fra “hånd til hånd”, var der kun en ting muligt for Eric Pearl og det var, at nå ud til så mange som muligt, så hurtigt som muligt med denne nye form for healing.

Derfor rejser Eric Pearl nu verden rundt og holder foredrag, underviser, aktiverer folks medfødte healingsevner og certificerer i tusindvis af nye Reconnective Healere®.  

 Læs også hans egen bestseller: The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself. (På dansk: Den ny healingenergi).

       ________________________________________

”Det, jeg begyndte at kalde forbindelsen, er ingen indbildning.” skriver Eric Pearl. ”Forbindelsen er den overliggende proces, som genforener os med universet, og som gør at genoprettende healing kan ske. Healingen og udviklingsenergierne ligger i et ny frekvensområde, og de overførers via et spektrum af lys og information, som aldrig før har været tilgængelig på jorden.”

Adgangen til den nye energi er uundgåelig: Kraften har du i dig og den slipper ikke taget, når den først er blevet vækket af dvale. Som du måske mærker er opkoblingen i gang og det med bredbåndshastighed og styrke; du har to DNA-kæder i dag, hvem ved hvor mange i morgen.”

       ________________________________________

Tiden er inde for at genoprette forbindelsen til universet.

Lad dig smitte af epidemien som helbreder.

Dr.Eric Pearl